Har du uføretrygd og ønsker å jobbe?

VTA betyr varig tilrettelagt arbeid, og er et tilbud til deg som har, eller i nær fremtid vil få innvilget en 100% uføretrygd.

Som ansatt i en av våre avdelinger får du en tilrettelagt arbeidsplass med oppgaver som er tilpasset dine ønsker og behov. Du får veiledning og instruksjon av dyktige arbeidsledere slik at du kan mestre de ulike oppgavene vi har.

For tiden kan vi tilby arbeidsoppgaver innen trearbeid, butikkarbeid, jobbfrukt, lager og distribusjon, sjåfør, kafé og kantine samt vedlikehold og servicetjenester.

Å være arbeidstaker på VTA betyr at du er ansatt etter arbeidsmiljøloven, skriver en ansettelsesavtale og mottar en bonuslønn for de timene du jobber.

Avtalen er ikke tidsbegrenset, men det skal jevnlig vurderes om det kan være aktuelt at du overføres til andre arbeidsmarkedstiltak, tar utdanning eller formidles til ordinært arbeid. Du kan arbeide i VTA til du fyller 67 år og bonuslønnen du mottar kommer i tillegg til uføretrygden.

For å søke jobb hos oss kan du henvende deg til din kontaktperson på NAV som vil hjelpe deg med søkeprosessen. Du er selvsagt velkommen til å besøke oss og ha en uformell prat for å bli bedre kjent med arbeidsplassen før du kontakter NAV.

Les alt du trenger å vite om VTA på NAVs nettsted.

Vil du vite mer om hva vi kan tilby, eller har lyst til å komme og se hva vi driver med?

Les mer på denne siden eller kontakt oss her:

Våre VTA-avdelinger:

 • Avdeling Nedenes
  Vesterveien 762
  4823 Nedenes

 • Avdeling Åmli
  Gamle Gjøvdalsvei 20
  4865 Åmli

 • Sørsvann Kro
  Stoaveien 29
  4848 Arendal