ProFlex pakker og leverer frukt til offentlige og private bedrifter i Arendal, Åmli, Treungen og Froland. Vi leverer også fruktkurver til Risør, Tvedestrand og Vegårshei i samarbeid med Lisand Industrier AS.

Våre fruktkurver leveres i 3 kg, 5 kg og 7 kg. Innholdet varierer, men hovedfrukter som bananer, epler og pærer er alltid med. I tillegg har vi 3 og 5 kilos kurver med med basis frukter, som vi syns passer bra til arbeidsfolk på farten.

Fruktkurvene er fritt levert til deres bedrift, så mange dager i uken (man- fre) som dere ønsker. Det er også mulig å få frukt levert i andre intervaller, f.eks. hver fjortende dag eller sjeldnere.

  • Få frukt levert rett på arbeidsplassen er enkelt og rimelig
  • Frukt er sunt og medarbeidere som spiser frukt øker energien i kroppen, man får bedre humør, trivsel og arbeidsytelsen øker
  • Vi kan levere fruktkurver til spesielle anledninger som for eksempel kurs/møtevirksomhet, bursdager, utmerkelser, til jul og påske
  • Ved å abonnere på Jobbfrukt bidrar din virksomhet til et viktig samfunnsansvar
  • Hos oss jobber det uføretrygdede mennesker som ønsker å stå i arbeid, ha arbeidskollegaer og verdifulle arbeidsoppgaver

Hvor mye frukt trenger din bedrift?

  • Er dere inntil 4 personer må man regne ca 3 kilo
  • Inntil 7 personer regner man ca 5 kilo
  • Over 7 personer må man regne ca 7 kilos kurv

Variert innhold

Fruktkurven inneholder en stor del basisfrukt som epler pærer, bananer og nøtteblanding, toppet med sesongens frukt/grønnsaker alt etter tilgjengelighet i markedet, kvalitet osv. Toppingprodukter kan være sukkererter, gulrøtter, plommer, bær osv.

Hvorfor Jobbfrukt?

Vi lar ikke hvem som helst pakke Jobbfrukt-kurvene våre! Jobbfrukt er et samarbeid mellom bedrifter som tilrettelegger arbeid for personer med nedsatt arbeidsevne og Bama. Alle som arbeider med Jobbfrukt har gjennomgått Bamas Jobbfruktskole hvor pensum består av produktkunnskap, kvalitetsbevissthet og riktig håndtering av varene. I tillegg til stort fokus på hygiene, lærer man om pakking, oppbevaring og distribusjon av frukt.

Alt for å sikre deg som kunde en god, fristenede og pent pakket fruktkurv full av kvalitetsprodukter.

Ved å tegne et jobbfruktabonnement støtter du verdifulle arbeidsplasser. Hos oss på ProFlex er vi opptatt av at alle ansatte er med på hele fruktpakkeprosessen. Vi tar imot flere store paller frukt, og mange kilo nøttemix på mandag morgen. Frukten må fordeles etter frukttype, plasseres langs pakkebånd, slik at alle har 1-2 frukt hver de må legge i kassene til dere.

Vi er nøye med å legge tilside frukt som har fått bulk eller merker. Else Marie er en racer på drueveiing siden hun har gjort dette i årevis. Kurvene skal gjennom en plastkrympemaskin for at kurvene skal kunne distribueres til dere av våre faste sjåfører og hjelpemenn.

Mange bedrifter gir oss tilbakemelding på at det er utrolig hyggelig å få besøk av våre ansatte med fruktkurven under armen. Ingen kjenner vel så mange bedrifter som Geir, så han er alltid trygg å ha med i bilen om ruten er ny for noen av sjåførene våre. Ekstra bra service er det jo at vi tar med oss de brukte og tomme kurvene fra dere og tilbake til oss når vi leverer ny kurv.

Når vi er ferdig med pakkeprosessen skal frukten lagres i riktig temperatur, så da må all frukten kjøres ut på det store lageret vårt. Vi har egne kjøler til frukt og til bananer fordi de skal ikke ha samme temperatur.

For å kunne levere frukt til bedrifter må vi jo også forberede pakkingen av frukten. Vi har pallevis med flate pappesker som skal brettes til 3 og 5-7 kilos kurver, alle kassene skal ha silkepapir og kassene skal merkes med logo. Vi bruker silkepapir i ulike farger for å kjenne igjen kurvenes størrelser. Vi må brette mellom 350 og 400 kurver pr uke, og Mikael har brette teknikken inne. Han er en tolmodig sjel som med et smil lærer villig vekk teknikken til nye kassebrettere.

Alle vil ha nøttebeger i kurvene og da er Tone og Aron gode å ha, de pakker flere kilo om gangen, i begere som skal være sporingsbare.

Som dere skjønner har vi mange varierte og verdifulle arbeidsplasser for mennesker utenfor det ordinære arbeidslivet. Det ønsker vi å fortsette med og ditt bidrag er viktig for oss.

Spesielle leveringer utenom fast jobbfrukt avtale hjelper vi selvsagt med. Vi trenger å vite om ekstra fruktbestilling uken før levering, for å få bestilt opp nok varer. Hva slags fruktkurv dere ønsker kan vi snakke om på telefon eller epost, men mange bestiller en vanlig jobbfrukt kurv i passende størrelse til for eksempel møter og kurs. Dersom man ønsker en kurv til en spesiell anledning som for eksempel jul, påske lager vi kurver i bast/tre med spesialinnhold som har egne priser, så ta kontakt med oss om slike anledninger.

Skal, skal ikke? Frukt er sunt, året rundt!

Ta kontakt med oss på epost: on.sa1553367644-xelf1553367644orp@t1553367644kurf1553367644

Arbeidsleder: Bente Solberg, tlf: 924 80 707

For endringer vennligst send beskjed til: on.sa1553367644-xelf1553367644orp@t1553367644kurf1553367644

Jobbfrukt Favorittkurv 5 kg.

Kr. 220,-per kurv
  • Mer informasjon om kurven kommer.

Jobbfrukt Favorittkurv 3 kg.

Kr. 139,-per kurv

Jobbfrukt Favorittkurv 7 kg.

Kr. 293,-per kurv

Jobbfrukt Lavpriskurv 5 kg

Kr. 178,-per kurv

Jobbfrukt Lavpriskurv 3 kg.

Kr. 114,-per kurv

Jobbfrukt Plusskurv 4,5 kg.

Kr. 249,-per kurv
  • Dette er kurven med mer grønnsaker.

BESTILLINGSSKJEMA FOR JOBBFRUKT


Velg antall 3 kilo Favorittkurv:
Velg antall 3 kilo Lavpriskurv:
Velg antall 5 kilo Favorittkurv:
Velg antall 5 kilo Lavpriskurv:
Velg antall 7 kilo Favorittkurv:
Velg antall 4,5 kilo Plusskurv - kurven med mer grønnsaker:

*Leveringsdager:
MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag

*Hvor ofte ønsker leveransen (ukentlig er vanligst):
Hver ukeAnnenhver ukeHver tredje ukeEn gang per mnd.