Loading...
Jobbfrukt2018-12-13T13:32:11+00:00

ProFlex pakker og leverer frukt til offentlige og private bedrifter i Arendal, Åmli, Treungen og Froland. Vi leverer også fruktkurver til Risør, Tvedestrand og Vegårshei i samarbeid med Lisand Industrier AS.

Våre fruktkurver leveres i 3 kg, 5 kg og 7 kg. Innholdet varierer, men hovedfrukter som bananer, epler og pærer er alltid med. I tillegg har vi 3 og 5 kilos kurver med med basis frukter, som vi syns passer bra til arbeidsfolk på farten.

Fruktkurvene er fritt levert til deres bedrift, så mange dager i uken (man- fre) som dere ønsker. Det er også mulig å få frukt levert i andre intervaller, f.eks. hver fjortende dag eller sjeldnere.

 • Få frukt levert rett på arbeidsplassen er enkelt og rimelig
 • Frukt er sunt og medarbeidere som spiser frukt øker energien i kroppen, man får bedre humør, trivsel og arbeidsytelsen øker
 • Vi kan levere fruktkurver til spesielle anledninger som for eksempel kurs/møtevirksomhet, bursdager, utmerkelser, til jul og påske
 • Ved å abonnere på Jobbfrukt bidrar din virksomhet til et viktig samfunnsansvar
 • Hos oss jobber det uføretrygdede mennesker som ønsker å stå i arbeid, ha arbeidskollegaer og verdifulle arbeidsoppgaver

Hvor mye frukt trenger din bedrift?

 • Er dere inntil 4 personer må man regne ca 3 kilo
 • Inntil 7 personer regner man ca 5 kilo
 • Over 7 personer må man regne ca 7 kilos kurv

Variert innhold

Fruktkurven inneholder en stor del basisfrukt som epler pærer, bananer og nøtteblanding, toppet med sesongens frukt/grønnsaker alt etter tilgjengelighet i markedet, kvalitet osv. Toppingprodukter kan være sukkererter, gulrøtter, plommer, bær osv.

Hvorfor Jobbfrukt?

Vi lar ikke hvem som helst pakke Jobbfrukt-kurvene våre! Jobbfrukt er et samarbeid mellom bedrifter som tilrettelegger arbeid for personer med nedsatt arbeidsevne og Bama. Alle som arbeider med Jobbfrukt har gjennomgått Bamas Jobbfruktskole hvor pensum består av produktkunnskap, kvalitetsbevissthet og riktig håndtering av varene. I tillegg til stort fokus på hygiene, lærer man om pakking, oppbevaring og distribusjon av frukt.

Alt for å sikre deg som kunde en god, fristenede og pent pakket fruktkurv full av kvalitetsprodukter.

Ved å tegne et jobbfruktabonnement støtter du verdifulle arbeidsplasser. Hos oss på ProFlex er vi opptatt av at alle ansatte er med på hele fruktpakkeprosessen. Vi tar imot flere store paller frukt, og mange kilo nøttemix på mandag morgen. Frukten må fordeles etter frukttype, plasseres langs pakkebånd, slik at alle har 1-2 frukt hver de må legge i kassene til dere.

Vi er nøye med å legge tilside frukt som har fått bulk eller merker. Else Marie er en racer på drueveiing siden hun har gjort dette i årevis. Kurvene skal gjennom en plastkrympemaskin for at kurvene skal kunne distribueres til dere av våre faste sjåfører og hjelpemenn.

Mange bedrifter gir oss tilbakemelding på at det er utrolig hyggelig å få besøk av våre ansatte med fruktkurven under armen. Ingen kjenner vel så mange bedrifter som Geir, så han er alltid trygg å ha med i bilen om ruten er ny for noen av sjåførene våre. Ekstra bra service er det jo at vi tar med oss de brukte og tomme kurvene fra dere og tilbake til oss når vi leverer ny kurv.

Når vi er ferdig med pakkeprosessen skal frukten lagres i riktig temperatur, så da må all frukten kjøres ut på det store lageret vårt. Vi har egne kjøler til frukt og til bananer fordi de skal ikke ha samme temperatur.

For å kunne levere frukt til bedrifter må vi jo også forberede pakkingen av frukten. Vi har pallevis med flate pappesker som skal brettes til 3 og 5-7 kilos kurver, alle kassene skal ha silkepapir og kassene skal merkes med logo. Vi bruker silkepapir i ulike farger for å kjenne igjen kurvenes størrelser. Vi må brette mellom 350 og 400 kurver pr uke, og Mikael har brette teknikken inne. Han er en tolmodig sjel som med et smil lærer villig vekk teknikken til nye kassebrettere.

Alle vil ha nøttebeger i kurvene og da er Tone og Aron gode å ha, de pakker flere kilo om gangen, i begere som skal være sporingsbare.

Som dere skjønner har vi mange varierte og verdifulle arbeidsplasser for mennesker utenfor det ordinære arbeidslivet. Det ønsker vi å fortsette med og ditt bidrag er viktig for oss.

Spesielle leveringer utenom fast jobbfrukt avtale hjelper vi selvsagt med. Vi trenger å vite om ekstra fruktbestilling uken før levering, for å få bestilt opp nok varer. Hva slags fruktkurv dere ønsker kan vi snakke om på telefon eller epost, men mange bestiller en vanlig jobbfrukt kurv i passende størrelse til for eksempel møter og kurs. Dersom man ønsker en kurv til en spesiell anledning som for eksempel jul, påske lager vi kurver i bast/tre med spesialinnhold som har egne priser, så ta kontakt med oss om slike anledninger.

Skal, skal ikke? Frukt er sunt, året rundt!

Ta kontakt med oss på epost: on.sa1548317151-xelf1548317151orp@t1548317151kurf1548317151

Arbeidsleder: Bente Solberg, tlf: 924 80 707

For endringer vennligst send beskjed til: on.sa1548317151-xelf1548317151orp@t1548317151kurf1548317151

Jobbfrukt Favorittkurv 5 kg.

Kr. 220,-per kurv
 • Mer informasjon om kurven kommer.

Jobbfrukt Favorittkurv 3 kg.

Kr. 139,-per kurv

Jobbfrukt Favorittkurv 7 kg.

Kr. 293,-per kurv

Jobbfrukt Lavpriskurv 5 kg

Kr. 178,-per kurv

Jobbfrukt Lavpriskurv 3 kg.

Kr. 114,-per kurv

Jobbfrukt Plusskurv 4,5 kg.

Kr. 249,-per kurv
 • Dette er kurven med mer grønnsaker.

BESTILLINGSSKJEMA FOR JOBBFRUKT


Velg antall 3 kilo Favorittkurv:
Velg antall 3 kilo Lavpriskurv:
Velg antall 5 kilo Favorittkurv:
Velg antall 5 kilo Lavpriskurv:
Velg antall 7 kilo Favorittkurv:
Velg antall 4,5 kilo Plusskurv - kurven med mer grønnsaker:
MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag


Informasjon: Personvernerklæring Ok

personvernerklæring

Personvernerklæring

Sist oppdatert: 11. desember 2018

Behandlingsanvarlig

ProFlex AS (org. nr. 955 376 269), ved daglig leder Thorbjørn Claussen er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra vårt nettsted på https://proflexas.no

Hvilke personopplysninger behandles?

Informasjonen som automatisk lagres om deg som bruker, omhandler IP-adresse, hvordan du navigerer på nettstedet og teknisk informasjon om nettleseren din.

Andre personopplysninger, slik som navn, e-postadresse og telefonnummer samles kun inn der du selv fyller inn dette i skjemaer eller mail og sender inn til oss.

Hva er formålet?
 1. Tekniske logger
Identifiserende informasjon slik som IP-adresse lagres kun i tekniske logger og benyttes kun til tekniske formål, slik som forbedring av teknisk oppsett. Ved mistanke om kriminelle handlinger vil denne informasjonen kunne bli benyttet til nærmere undersøkelser eller i en anmeldelse. Det vil ikke bli utlevert personopplysninger til andre parter uten at vedkommende som spør har en rettslig kjennelse eller hjemmel i lov for utleveringen.

 1. Bruksstatistikk
Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Informasjonskapsler («cookies»)

Hvis det benyttes informasjonskapsler, også kjent som cookies, på dette nettstedet brukes disse, dersom ikke annet er nevnt, kun til innsamling av bruksstatistikk.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Behandling av personopplysninger når du kontakter oss

Når du kontakter oss, lagrer vi opplysninger for å kunne besvare din henvendelse og videre oppfølging. Dersom du ringer oss, vil ditt telefonnummer og tidspunkt for samtalen lagres i telefonen til den som besvarer samtalen. Dersom du kontakter oss per e-post, vil vi lagre din henvendelse, vårt svar og din e-postadresse i epostkontoen til den du har kontaktet. Upersonlige e-postadresser vil kunne ha flere mottakere.

Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?

Den registrerte har krav på innsyn, retting og sletting av mangelfulle eller uriktige personopplysninger. jf. EU forordning 2016/679 General Data Protection Regulation.

Hvordan sikres opplysningene?

All kommunikasjon er basert på sikker kommunikasjon på Internett for nettlesing, e-post, lynmeldinger og andre dataoverføringer. Opplysningene blir lagret på sikre servere bak en brannmur som ivaretar våre krav til sikkerhet.

Det er kun ProFlex AS som har tilgang til opplysningene som samles inn, der andre leverandører til ProFlex AS ikke er nevnt. En egen databehandleravtale mellom ProFlex AS og den enkelte leverandør regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Kontaktinformasjon

Henvendelser angående personvern i ProFlex AS bør rettes hit:

Navn: Jan-Eric Gran
E-post: on.sa1548317151-xelf1548317151orp@n1548317151arg.c1548317151irena1548317151j1548317151
Telefon: 92 42 92 55